JOE FREX
( ilość produktów: 3 )![Cukier Muscovado jasny JOE FREX 500g](/pol_il_Cukier-Muscovado-jasny-JOE-FREX-500g-1874.jpg)
Cukier Muscovado jasny JOE FREX 500g
Cukier Muscovado jasny
opakowanie: 500g
Drobny, jasny cukier Muscovado to klasyk wśród naturalnego, nierafinowanego cukru trzcinowego. Jest wytwarzany w tradycyjny sposób z trzciny cukrowej na Mauritiusie.
Ze względu na aromatyczne pozostałości syropu, cukier Muscovado jet miękki i wilgotny. Ma piękną, jasną miodową barwę.
Jasny cukier Muscovado dodaje wyjątkowego charakteru kawie i herbacie dodając słodkich karmelowych nut. Wzbogaci także smak sosów, deserów czy wypieków a także innych potraw.
Wilgotny cukier może wysychać. Jeśli cukier stanie się dla zbyt twardy, wystarczy umieścić na nim wilgotną szmatkę, a cukier ponownie stanie się miękki.
![Kakao w proszku 100% JOE FREX 500g](/pol_il_Kakao-w-proszku-100-JOE-FREX-500g-2044.jpg)
Kakao w proszku 100% JOE FREX 500g
Kakao 100%
opakowanie: 500g
Znakomite kakao w proszku pochodzące ze specjalnie wyselekcjonowanych ziaren kakaowca. Bardzo drobny proszek łatwo się rozpuszcza, dzięki czemu stanowi doskonałą bazę do przygotowania rozgrzewającego napoju. Niezastąpiony także w kuchni jako dodatek do pieczenia ciast, deserów lodów oraz innych potraw.
Nie zawiera żadnych dodatków, aromatów, ani cukru, dzięki czemu możne być posłodzony według własnych upodobań.
Wygodna torebka z zatrzaskiem zapewni szczelność i zachowa aromat kakao na dłużej.
![Cukier Muscovado ciemny JOE FREX 500g](/pol_il_Cukier-Muscovado-ciemny-JOE-FREX-500g-1967.jpg)
Cukier Muscovado ciemny JOE FREX 500g
Cukier Muscovado ciemny
opakowanie: 500g
Drobny, ciemny cukier Muscovado to klasyk wśród naturalnego, nierafinowanego cukru trzcinowego. Jest wytwarzany w tradycyjny sposób z trzciny cukrowej na Mauritiusie.
Ze względu na aromatyczne pozostałości syropu, cukier Muscovado jet miękki i wilgotny. Ma piękną, ciemną barwę i intensywny, bogaty smak.
Ciemny cukier Muscovado dodaje wyjątkowego charakteru kawie i herbacie dodając słodkich karmelowych nut. Wzbogaci także smak sosów, deserów czy wypieków a także innych potraw.
Wilgotny cukier może wysychać. Jeśli cukier stanie się dla zbyt twardy, wystarczy umieścić na nim wilgotną szmatkę, a cukier ponownie stanie się miękki.